La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’APAVCF renova el seu conveni amb el València CF
,

L’APAVCF renova el seu conveni amb el València CF

COMPARTIR

728-90

El València CF ha confirmat en el dia de hui que ha renovat el seu conveni amb l’Associació del Xicotet Accionista del València CF. L’acord ha sigut oficialitzat fa uns minuts des del compte oficial de Twitter del club de la Capital del Túria. A l’acte de renovació han acudit el president del València, Anil Murthy, i el president de l’APAVCF, Vicente Vallés. Per la seua part, Anil Murthy ha declarat açò:

Les paraules d’Anil Murthy

Estic content de signar este conveni amb l’Associació de Xicotets Accionistes del València CF. Açò suposa reforçar esta relació de confiança que tenim el club amb l’Associació.

Nosaltres ens veiem en moltes ocasions i tenim una relació de confiança. Jo estic ací per a escoltar totes les sugerències i queixes del treball del club.

Les declaracions de Vicente Vallés

Per la seua part, Vicente Vallés també ha comentat les seues impressions després d’haver firmat este conveni amb el president del València CF.

Per a nosaltres com Associació és molt important. Açò és la confiança que el club té en l’associació. Nosaltres representem als xicotets accionistes. Hem de mantenir un diàleg amb el club per a protegir al xicotet accionista.

Hem d’agrair al president del València l’atenció que té en este col·lectiu. Ell es preocupa. En totes les reunions li comentem tots els problemes que tenen els xicotets accionistes. Sentim que som atinguts en el club.