La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Ajuntament premiarà a Españeta per la seua trajectòria
,

L’Ajuntament premiarà a Españeta per la seua trajectòria

COMPARTIR

728-90

Hui dia, sembla molt complicat que tots els grups polítics es posen d’acord en les qüestions del dia a dia. No obstant això, en el dia d’ahir ho va aconseguir la figura de Bernardo España.

El partit polític Ciutadans va presentar una moció per a proposar-li un títol pòstum de la distinció “A la trajectòria esportiva més destacada” a Españeta. Tots els grups polítics han acceptat la iniciativa.

A més, també va proposar Ciutadans que Españeta siga anomenat ciutadà d’honor i podria tindre un carrer amb el seu nom per a recordar-li per la seua gran etapa dins del València CF.

Cal recordar que l’any 2019, l’Ajuntament de València ja li va entregar un reconeixement a “Millors Persones Majors de la ciutat de València 2019”.

Per la seua part, el València també ha volgut recordar a la seua llegenda. L’equip de la Capital del Túria li ha dedicat la porta 12, ha ficat el seu nom en el vestidor de l’equip local i ha col·locat les seues cendres per l’herba de Mestalla.

Españeta serà recordat per tot el món per la seua personalitat i el seu amor i fidelitat al València CF. Per això, totes les entitats volen reconéixer la seua figura com es mereix.