La millor informació del ValènciaCF en valencià

La temporada 20/21 començarà en setembre
,

La temporada 20/21 començarà en setembre

+
COMPARTIR

728-90

El president de la LFP, Javier Tebas, ha dit que es tornarà a la normalitat l’any 2021 i que després de la pandèmia “no hi haurà un abans i un després”.

Les jornades que falten per a finalitzar la lliga començaran a jugar-se a partir de l’11 de juny. La següent temporada començarà a partir de 12 de setembre.

En unes declaracions a Marca, Tebas he aclarit que “és important que la desgràcia de la pandèmia no genere una desgràcia econòmica. Hi ha molta demagògia i no vull recordar tot el que hem sentit que no tenim cor i coses així”.

“Hi ha hagut molta demagògia. Hi ha detalls que m’apuntaré per a la novel·la que estic escrivint perquè molts s’alegraran quan es reinicie el futbol. M’ho guardaré per a després recordar-ho”.

“Serà important per a veure qui són els nostres aliats. Que tornem no significa que anem a tindre pèrdues milionàries. Els nostres clubs perdran un mínim de 700 milions d’euros i això s’haurà de recuperar”.

“Tots els que estem ací entretenim, amb el nostre esport, a l’audiència. Competim amb altres entreteniments del mercat. Este problema, per a nosaltres, també és una oportunitat. Hem liderat, junt amb la Bundesliga, el treball de tornar a jugar i ho serem en tornar a omplir de gent els estadis. En 2021 tornarem a la normalitat normal. No hi haurà un abans i un després”.