La millor informació del ValènciaCF en valencià

La selecció espanyola venç a Argentina i ja està en quarts de final (81-71)
,

La selecció espanyola venç a Argentina i ja està en quarts de final (81-71)

COMPARTIR
728-90

La selecció espanyola de bàsquet va superar a una sempre competitiva selecció argentina. Malgrat que el partit va arrancar regular per a Espanya, la selecció ha aconseguit refer-se i superar a la selecció argentina. Una de les opcions més segures de medalla continua sumant victòries i ja està en quarts de final.

Regular primer quart

El primer parcial del partit no va ser bo de la selecció espanyola. La selecció de Scariolo es va anar 5 punts per davall i encaixant 25, massa per a aconseguir la victòria. No obstant això, a poc a poc la selecció es va anar tancant en defensa i va aconseguir parar la ratxa de punts d’Argentina.

A l’esquena de Ricky

Tal com va succeir en la jornada inaugural contra el Japó, Ricky Rubio va emergir com el millor jugador de la selecció espanyola, tirant-se a l’equip a l’esquena i aconseguint posar a la selecció espanyola per davant. A poc a poc, la diferència a favor d’Espanya es va anar estabilitzant prop dels 10 punts, cosa que va permetre a la selecció jugar amb més tranquil·litat.

Conforme avançava el partit, la diferència va anar augmentant fins a poder començar amb més rotacions per a donar descans a jugadors com Marc Gasol. Finalment, l’avantatge es va mantindre en els 10 punts. Ricky va acabar el partit amb 26 punts, 5 rebots i 4 assistències.

Pròxima parada: Doncic

El pròxim partit de la selecció espanyola serà el pròxim 1 d’agost a les 10:20h enfront de l’Eslovènia de Luka Doncic. El jugador dels Dallas Mavericks arriba endollat i al 100% després de véncer 116-81 a la selecció del Japó. Encara que Espanya ja està classificada, el partit és una prova molt exigent per a conéixer fins a on pot arribar la selecció en la lluita per les medalles.