La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ferran Torres viurà la seua “segona” final de Copa amb el Valencia CF
,

Ferran Torres viurà la seua “segona” final de Copa amb el Valencia CF

COMPARTIR
330-120

Han passat més d’onze anys de l’últim títol de Copa conquistat pel Valencia CF. Aquell 16 d’abril de 2008, dia en què el Valencia CF va guanyar al Getafe CF (3-1), Ferran Torres va viatjar a Madrid amb els seus pares rumb al Vicente Calderón. Només tenia 8 anys, però el seu sentiment valencianista li va portar a viure des de la graderia aquella nit màgica que continua sent l’últim títol reeixit pel Valencia CF.

“La vaig disfrutar moltíssim”, recorda Ferran, que viurà la seua segona final, la primera sobre la gespa sent un dels protagonistes en una Copa del Rei que té un sabor especial per a Ferran. Pel viscut aquella nit a Madrid com a aficionat del Valencia CF, vegent el partit al costat de la seua família i Manolo el del Bombo, anècdota que mai oblidarà, com a nivell professional. Ferran va debutar amb el Valencia CF en un partit de Copa enfront del Saragossa i el seu primer gol com a valencianista, davant l’Sporting de Gijón, també va ser en un partit de Copa.

“Ferran va somiar aquell 16 d’abril de 2008 amb estar algun dia ací a baix, a base de treball, constància i humilitat, va anar cremant etapes de forma vertiginosa i este dissabte serà el benjamí de la final, la primera sobre la gespa amb la camiseta del Valencia CF. A poc a poc ha anat complint somnis… Quin serà el pròxim? Com ell reconeix, “tot jugador lluita per aconseguir títols, seria el primer per a molts”.