La millor informació del ValènciaCF en valencià

La pròrroga de l’estat d’alarma canvia els plans del VCF
,

La pròrroga de l’estat d’alarma canvia els plans del VCF

COMPARTIR

728-90

Pedro Sánchez demanarà la prolongació de l’estat d’alarma esta setmana en el Congrés dels Diputats, la qual cosa pertoca els plans del València CF. De fet, Anil Murthy havia datat la tornada per al dilluns 30 de març, és a dir, un dia després de que concloguera el primer estat d’alarma.

Com el València CF, els equips de La Lliga que ja havien marcat la seua reaparició als entrenaments han de fer, de nou, altre paró. D’altra banda, la Comissió de Seguiment de la RFEF, La Lliga i l’AFE han de reavaluar la crisi sanitària i la tornada dels esdeveniments futbolístics. En principi, la reunió de control està prevista per al dimecres 25 de març.

El València, per tant, es veu quasi obligat a comunicar l’ajornament de la seua tornada. Per la seua part, el Llevant, tot i que també tenia previst el retorn per al pròxim dilluns, ja ha suspés indefinidament tots els entrenaments de totes les seccions. A més, la situació del València és encara més delicada pels casos de coronavirus que han aparegut en la plantilla.

Lluita Tebas-Rubiales

Rubiales, president de la RFEF, no descarta concloure La Lliga en dates de la següent, la 20/21. Tot i la seua proposta, la recent suspensió de l’Eurocopa 2020 faria més senzilla la trobada de dates adequades per a poder acabar La Lliga sense fer ús de temps de la següent.

D’altra banda, Javier Tebas, president de La Lliga, va subratllar el cap de setmana que la data límit per a poder reprendre la competició era el 16 de maig. Al seu parer, ni la lliga espanyola ni les europees tenen necessita de sobrepassar el mes de juliol.

El que de moment està clar és que, a hores d’ara, la tornada a la competició està marcada per al 4 d’abril. Això sí, està a l’espera de la reavaluació del 25 de març que, a priori, mantindria parada La Lliga almenys altres dos caps de setmana.