La millor informació del ValènciaCF en valencià

La porteria és teua, Jaume
,

La porteria és teua, Jaume

COMPARTIR

728-90

Pere Alapont

Jaume Domènech va debutar el passat 12 de setembre a la Primera Divisió del futbol espanyol, sent titular contra l’Sporting de Gijón en un dels estadis amb més història i sabor del panorama nacional. L’actuació del d’Almenara fou immillorable i clau perquè el València acabara emportant-se els 3 punts de El Molinón.

Com sol ser habitual en aquests casos, l’opinió pública i els mitjans de comunicació (els qui encara dediquen un espai als blanquinegres) destacaren la posada en escena del porter i alimentaren les ganes de tornar a veure’l en acció, el qual es produí dies després en el partit de Lliga de Campions a Mestalla contra el Zenit. Aquesta volta l’actuació no va ser tan exitosa, però la llavor ja estava plantada i Jaume anava a tindre molt de temps per davant, a causa de la lesió de Ryan, per a demostrar que estava sobradament preparar per a ser l’amo de la porta. I ho ha fet.

Els pecats defensius que ha comés l’equip de Nuno des de l’inici de campanya s’han vist redimits per les continues grans intervencions del porter castellonenc, i aquest ha legitimat les opinions de tots aquells que defensaven la titularitat del jugador de 25 anys

25 anys, eixa és altra. A primera vista, en els dies previs i posteriors al debut de Jaume al futbol d’elit, molts veien en aquest porter un jove canterà que anava a tindre la seua primera oportunitat en un equip gran, però el ben cert és que ja són 25 anys els que té i un background important en les dures categories de 2ªB i 3ª. Ningú havia d’explicar-li què és el que s’anava a trobar al botar a l’herba de El Molinón.

I ja sobre aquesta herba, i quan ix d’ella, Jaume té el caràcter de líder dut a la màxima expressió. Parla com juga, s’ho deixa tot, viu cada moment amb atenció, intensitat i passió. Ho té tot per a triomfar a sa casa. A l’afició de Mestalla no pots fer-li un millor regal que posar a gent de la terra en un onze, i ara mateix això arriba per partida triple. Alcácer, Gayà, i ara, Jaume. És el porter titular del València i hauria de ser impensable una altra cosa.

Deixa una Resposta

avatar
  Subscribe  
Notify of