La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Penya Lo Rat Penat explica per què no va anar a l’acte del València
,

La Penya Lo Rat Penat explica per què no va anar a l’acte del València

COMPARTIR

728-90

El València va perdre ahir en el Camp Nou davant el FC Barcelona per 3-1. Açò és el que va passar a l’estadi. No obstant això, va ocórrer un fet que evidencia com és la gestió de Meriton Holdings dins del València CF i com tracta a les seues penyes.

Una vegada va finalitzar el partit, l’Agrupació de Penyes Valencianistes va explicar que el València CF no va donar les entrades a la Penya Lo Rat Penat de Barcelona després de no acceptar l’acte que volia organitzar el club amb els penyistes.

Després de la negativa, el club va prendre la decisió de no concedir les entrades a la penya, la qual cosa sí que havia fet en temporades anteriors. Este és el comunicat de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, en el qual van explicar tots els fets.

Les declaracions de la Penya Lo Rat Penat

A diferència del que va passar amb la penya de Pamplona, en esta ocasió els penyistes van prendre la decisió de declinar l’acte del club, la qual cosa els va deixar sense entrades per a veure el Barça – València. Des de Blanquinegres, hem parlat amb la Penya Lo Rat Penat per a conéixer de primera mà tot el que havia succedit.

Els vam dir que no volíem assistir a un acte amb la directiva, sí amb els jugadors etc. Ens van indicar que la recepció incloïa a la directiva i que si no veníem no podien donar-nos les entrades.

La nostra resposta va ser que no hi havia problema, però que no estàvem d’acord amb la gestió de Meriton i preferíem no anar.

Ens va contactar l’àrea de l’afició, mai vam parlar amb Anil Murthy.

Considerem que és important que l’afició faça veure a Meriton que no està d’acord amb la seua gestió. A més, té silenciades les xarxes socials i amb estos actes és clar que pretenen fer veure que l’afició els dóna suport.

Que cada penya o aficionat faça el que crega convenient. En la nostra penya hi ha unanimitat quant a que han empetitit al nostre València i no ens farem fotos amb un president que fa callar Mestalla i ens menysté.