La millor informació del ValènciaCF en valencià

La parella Diakhaby – Guillamon es consolida
,

La parella Diakhaby – Guillamon es consolida

COMPARTIR

728-90

El València va aconseguir el passat diumenge una victòria vital per a les seues aspiracions. Ara mateix, l’equip de la Capital del Túria està tres punts per damunt de les posicions a la Lliga SmartBank. El pròxim dijous, el València tindrà davant Osasuna una nova oportunitat per allunyar-se més d’eixes posicions.

La victòria del diumenge va tindre més valor encara, perquè el València va aconseguir deixar la porteria a zero. Esta temporada, l’equip de Javi Gracia només ha acabat un partit sense rebre cap gol en tres ocasions. A més, les dos victòries en les quals la porteria ha acabat imbatuda ha sigut amb la mateixa parella de centrals.

Mouctar Diakhaby i Hugo Guillamon van ser els centrals titulars quan el València va guanyar a l’estadi de la Reial Societat amb el solitari gol de Maxi Gómez. També, el passat diumenge, els dos centrals varen jugar un gran partit i van impedir el gol del Valladolid. És una parella que es complementa molt bé, ja que combina la gran posició tàctica i eixida de baló d’Hugo Guillamon amb la velocitat i contundència de Mouctar Diakhaby.

Esta temporada, els dos centrals han compartit els minuts en el camp en cinc ocasions. Dos quatre gols encaixats en cinc partits. Dos victòries, dos empats i dos derrotes és el balanç de la parella de centrals. Ara mateix, Gabriel està lesionat i recuperant-se de la lesió que va sofrir davant el Sevilla. Mentrestant, la parella Diakhaby – Guillamon continua acumulant titularitats i bons resultats per al València. Després de dos jornades de lliga seguides repetint parella, tot fa indicar que Javi Gracia repetirà amb els dos centrals en el partit davant Osasuna.