La millor informació del ValènciaCF en valencià

La millor segona volta de Marcelino en Primera pot valdre la Champions
,

La millor segona volta de Marcelino en Primera pot valdre la Champions

COMPARTIR

728-90

Només falta un últim esforç, una “final” en Pucela que el Valencia CF afrontarà a la recerca d’una plaça de Champions. Difícil era imaginar, al final de la primera volta del campionat, que l’equip arribaria a l’última jornada depenent de si mateix per a aconseguir l’objectiu i per a això, Marcelino ha polvoritzat els seus registres en una segona volta en Primera Divisió.

Amb 35 punts, aspirant a sumar tres més si venç al Real Valladolid, el tècnic asturià ja ha millorat els 33 punts que va aconseguir la temporada passada amb el Valencia CF i que li van valdre per a superar la seua millor marca fins a eixe moment, que era de la temporada 2007.08 dirigint al Racing de Santander, quan va aconseguir 28 punts.

En el curs actual, Marcelino i l’equip continuen creixent i gràcies a la puntuació reeixida en el segon tram de la competició, on no van baixar els braços en cap moment, ha aconseguit assaltar la quarta posició de LaLiga mancant una jornada.Serà la sisena vegada que es juguen la plaça de Champions en l’última jornada de LaLiga

Esta serà la sisena ocasió en la qual el Valencia CF barallarà per una plaça de Champions en l’última jornada, en tres dels precedents va aconseguir l’objectiu. No serà un partit fàcil en Pucela, però l’equip dirigit per Marcelino només pensa a certificar la classificació per a la màxima competició continental.

Ja es va aconseguir l’objectiu en l’últim partit la temporada 2014.15 (després de véncer a l’Almeria), en la 1999.00 amb el triomf davant el Reial Saragossa o l’exercici anterior vencent al RCD Mallorca, no obstant això, tant en el curs 2012.13 com en la 2000.01 van perdre i es van quedar fora de Champions, una opció que no es contempla en el vestuari després de superar tot tipus de dificultats i assaltar la quarta plaça en la penúltima jornada de LaLiga.