La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Liga i el CSD dissenyen un protocol per als mitjans de comunicació
,

La Liga i el CSD dissenyen un protocol per als mitjans de comunicació

+
COMPARTIR

728-90

El CSD i La Liga s’han compromés a facilitar els drets televisius per a cobrir la tornada de la Primera i la Segona Divisió i per això, han realitzat un protocol sanitari perquè puguen realitzar el seu treball en les condicions segures. Encara que també s’obligaran unes “mesures restrictives”.

“El CSD i La Liga estan compromesos amb el dret dels mitjans de comunicació a la cobertura dels partits de les competicions professionals de futbol una vegada es reprenen”.

Estes dos organitzacions han dissenyat un protocol “per als mitjans, els gràfics, la premsa escrita i de ràdio puguen accedir als estadis en condicions sanitàries segures, sota les permisses de distància social recomanada i pautes d’higiene”.

“És d’interés del CSD i La Liga la cobertura mediàtica dels partits els quals es produïsquen de forma més pareguda possible com abans de la pandèmia, l’amenaça del virus permet entendre que hauran d’adaptar-se mesures restrictives que impediran als mitjans vagen en massa als estadis”.

Els CSD i el Ministeri de Sanitat estan treballant per a aconseguir que fotògrafs i periodistes puguen entrar als estadis de Primera i Segona.

“És un greuge per a les i els informadors gràfics que La Liga oferisca la cobertura d’estos esdeveniments esportius de competició oficial sols a una agència de serveis fotogràfics contractada per ells mateixos”.