Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

La Liga denuncia els insults contra Bordalás en El Sadar

Per Josep Prats · 16 Septembre, 2021

La Liga ha denunciat davant el Comité de Competició els insults contra Bordalás el passat diumenge en El Sadar. En la victòria per 1-4, diversos sectors del camp cantaren contra l’entrenador valencianista.

En esta denúncia, s’especifica que uns 200 aficionats, ubicats al fons sud, emitiren càntics ofensius cap a la persona de l’entrenador des del minut 4 durant deu segons.

1. En el minut 4 de partit, i durant el transcurs del joc, uns 200 aficionats locals, situats en sectors dispersos de la graderia baixa del Fons Sud, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 10 segons, el càntic: “Bordalás, fill de puta!”, dirigit a l’entrenador de l’equip visitant, sense ser secundat per la resta dels aficionats de l’estadi.
  2. En el minut 28 de partit, i durant el transcurs del joc, uns 200 aficionats locals, situats en sectors dispersos de la graderia baixa del Fons Sud, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 10 segons, el càntic: “Bordalás, Bordalás, Bordalás, fill de puta, Bordalás!”, dirigit a l’entrenador de l’equip visitant, sense ser secundat per la resta dels aficionats de l’estadi.