La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Juve, a la caça de Ferran
,

La Juve, a la caça de Ferran

COMPARTIR

728-90

La irrupció del jove jugador de Foios després de l’arribada de Celades a la banqueta valencianista és un fet insòlit. També amb el partidàs quallat l’altre dia davant l’Atlètic de Madrid.

Segons ha informat Héctor Gómez en golsmedia.com, la Juve és l’equip millor posicionat per a atraure el jugador, el qual acaba contracte en juny de l’any que ve. Ja han tingut contactes amb l’agent de Ferran per a mostrar eixe interés.

L’interés de la Juve és real

El partit de demà a San Siro serà una gran oportunitat per Ferran per a mostrar a Europa la potència i la qualitat de la qual disposa dins del camp.

Cal recordar, que el València CF i l’entorn del jugador encara no han arribat a cap acord per a la renovació del de Foios. I amb l’aparició de la Juve en escena, la cosa es complica un poc més.

Però l’entorn del jugador assegura que la seua predisposició és seguir lligat al conjunt valencianista i ser capità en un futur.

Ferran vol estar present a l’Eurocopa

El jugador valencià ja porta esta temporada 5 gols i 8 assistències, i la magnífica actuació dels últims partits, ha despertat la captació per part de Luis Enrique i s’ha convertit en una opció per a entrar en la convocatòria de 22 i disputar l’Eurocopa el pròxim estiu.