La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Generalitat descomptarà 600€ per a les vacances
,

La Generalitat descomptarà 600€ per a les vacances

COMPARTIR

728-90

El Consell ha aprovat el decret de les bases reguladores per a convocar les ajudes del Bon Viatge Comunitat Valenciana, on es suportarà el turisme intern en les temporades baixes i combatre així les conseqüències econòmiques del covid-19.

Este programa començarà el pròxim 20 d’octubre amb un pressupost de 14,3 milions d’euros. En eixe decret es recolliran els criteris d’inscripció, requisits, les adhesions dels allotjaments i les agències de viatge.

Quan es podrà utilitzar?

Als períodes de baixa temporada: del 20 d’octubre al 31 de desembre del 2020, de l’1 de gener al 24 de març de 2021 i del 13 d’octubre al 31 de desembre de 2021.

Quins requisits tindrà?

Es podran beneficiar d’estes ajudes totes les persones majors d’edat, les quals estiguen empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i s’inscriguen al programa. Cada persona podrà sol·licitar una ajuda en cada període.

On s’hauran d’inscriure?

Els beneficiaris es podran inscriure en el programa de forma telemàtica i a través de la web de Turisme Comunitat Valenciana. Obtindran un codi per a fer la reserva. Per a obtindre l’ajuda, abans s’haurà de formalitzar una reserva en establiments d’allotjaments turístics.

El pressupost

14,3 milions d’euros aniran a l’ajuda del programa, 4,3 per al 2020 i la resta per als dos períodes del 2021.