La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Generalitat confina Benigànim
,

La Generalitat confina Benigànim

COMPARTIR

728-90

Els rebrots de coronavirus estan augmentant de forma molt considerable per tot el país i en la Comunitat Valenciana. La Generalitat està treballant per a impedir que la pandèmia s’estenga per tot el territori.

En el cas de Benigànim, la Conselleria de Sanitat ha pres la decisió de confinar al poble durant un període de catorze dies a conseqüència de què els casos de coronavirus han augmentat moltíssim.

El motiu pel qual s’ha decidit confinar Benigànim és perquè s’ha passat d’una incidència acumulada de 34,24 per 100.000 habitants a 994,46 en els últims set dies. Açò ha provocat una pèrdua de la “traçabilitat dels casos”, ha indicat la Conselleria.

Sanitat afegeix que s’ha produït un increment dels casos “molt superior a l’esperat”. Per això, la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha indicat que: “és necessària l’adopció de les mesures temporals anunciades amb l’objectiu de parar el risc de contagi”.

Les limitacions s’aplicaran este mateix dilluns i només podran eixir per a: treballar, anar al metge, tornar a la seua primera residència, cuidar d’una persona d’avançada edat o d’un menor d’edat i causa de força major. Les escoles estaran tancades.

A més, tancaran els centres socials, restaurants, bars i qualsevol espai preparat per a l’oci. Tampoc es podran celebrar bodes o comunions. En últim lloc els vetles tindran un aforament màxim de quinze persones si és a l’aire lliure i deu persones si és en un espai tancat.

SHEIN Many GEO's