La millor informació del ValènciaCF en valencià

La furgoneta de Limpiezas Mendes, de tour per València
,

La furgoneta de Limpiezas Mendes, de tour per València

COMPARTIR

728-90

Al llarg d’esta temporada han aparegut una gran quantitat d’iniciatives per ridiculitzar la gestió de Meriton, però sense dubte la furgoneta de Limpiezas Mendes és una de les accions que més repercussió està tenint. Durant este matí, la furgoneta ha estat de tour per València travessant llocs icònics per al club, com el Nou Mestalla.

“Si eres del Valencia, nos das absolutamente igual”

Diversos grups valencianistes han pujat vídeos als seus comptes oficials de Twitter. En el cas de Viachers VCF, el vídeo mostra com a la furgoneta s’escolta: “Si eres del Valencia, nos das absolutamente igual”.

D’altra banda, tant al tweet d’itmustbelove86 com al de Javi VCF Supporters s’escolta també una música que diu constantment Limpiezas Mendes.

Per últim, Paco Polit ha publicat al seu compte oficial el bucle sonor que sona a la megafonia de la furgoneta, i que com ja hem comentat, està sonant per tota València.

La furgoneta és una gran idea per ridiculitzar les últimes decisions de Meriton sobre el València Club de Futbol i poder pronunciar-se dins de la legalitat a un context tan complicat, on és difícil reunir-se com una massa, però això mai serà impediment perquè moltes persones continuen lluitant pel nostre València.