La millor informació del ValènciaCF en valencià

La fragilitat defensiva del València no desapareix amb Bordalás
,

La fragilitat defensiva del València no desapareix amb Bordalás

COMPARTIR
728-90

L’arribada de José Bordalás al València tenia un objectiu prioritari: millorar el sistema defensiu del conjunt blanquinegre. Amb Javi Gracia l’equip seguia dos dinàmiques: encaixar molts gols i començar quasi sempre per darrere al marcador. Dos dinàmiques que a esta pretemporada encara es mantenen.

Per darrere al marcador

El València ha començat perdent tres dels quatre partits que ha disputat i en dos d’ells s’ha ficat dos gols per darrere. Davant el Vila-real va ser capaç de remuntar i acabà 3-2, però ahir davant el Saragossa el marcador es va mantindre en el 0-2. Per últim, davant el Cartagena el València començava perdent 0-1, però el partit va acabar amb una victòria per 3-2.

L’Atromitos

L’únic enfrontament tranquil a esta pretemporada va ser davant l’Atromitos. És l’únic partit que el València no ha encaixat i, per tant, tampoc va anar per darrere al marcador. Va ser una victòria molt plàcida per 3 a 0, ja que l’equip grec és molt inferior a tots els equips de la Comunitat Valenciana.

6 gols en 4 partits

Així, l’equip de Bordalás ha encaixat 6 gols en 4 partits i tan sols s’ha enfrontat a un rival de la seua categoria, que ha sigut el Vila-real. Dos equips de segona divisió l’han endossat quatre gols, i això implica que encara falta molt de treball defensiu. A dos setmanes de començar la temporada, el sistema defensiu del València preocupa.