+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

La fortuna va passar del Mestalla al Collao (2-1)

Per Blanquinegres · 04 Abril, 2015

Derrota del VCF Mestalla, davant el Deportivo Alcoyano, un dels capós de la categoria, clavat a la lluita del llocs que donen accés als Play-off d’ascens a la 2a divisió. Tot i que el Mestalla va començar guanyat amb el gol de Zahibo, els xics de Curro Torres es van vore sorpresos amb dos gols fruit de la mala fortuna.

El Mestalla arrancava el segon partit consecutiu lluny de l’Antonio Puchades enfrontant-se al Deportivo Alcoyano. Els xics de Curro Torres es presentaven al Camp del Collao practicant el mateix joc que va oferir al partit de la setmana passada a la Ciutat Esportiva del Vila-Real on van abastar la victòria de forma contundent per 1 a 3. Tot i el bon tracte de pilota que oferien les naus d’atac blanquinegre, a la fi de la primera part el marcador va marxar amb empat a 1. Primer colpejava el Mestalla gràcies a la sabatada de Will Zahibo, que enganxava una pilota després d’una perfecta assistència d’Ayala, que baixava la pilota. Poc durava l’alegria perquè a 10 del descans, el conjunt blanquiblau tot i la pobra imatge que oferia posava l’empat a 1 després que de forma fortuïta, Jaume perdera la pilota de les seues mans.

Amb la segona part ja en marxa i amb el clar objectiu de tornar a avançar-se al lluminós, el Mestalla tornava a mostrar la seua voluntat per buscar l’àrea rival. Sobrepassats els primers compassos de partit, l’encontre començava a competir-se al 100% a ambdós bàndols. Res a vore esta segona part amb la que realitzava el conjunt d’Andreu Palop al primer acte. El filial blanquinegre, aguantava bé les envestides de l’Alcoyano i s’organitzava bé per atacar. Amb els primers moviments a les banquetes el partit baixava en pulsacions. Però finalment, els locals a falta d’un minut trencaven la igualada fent el 2 a 1. De nou, la mala sort entrava en escena i la pilota entrava dins la xarxa defensada per Jaume després de que l’esfèric colpejarà en Ayala desviant la trajectòria. Sense temps per a més, el partit va acabar amb derrota i amb polèmica al centre del camp. Amb el partit totalment liquidat, Diallo veia la roja directa per espentar a un rival.