La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Fiorentina demana 20 milions per Pezzella
,

La Fiorentina demana 20 milions per Pezzella

COMPARTIR

728-90

El defensa de la Fioretina, Germán Pezzella, és un que sona per a reforçar la defensa valencianista per a la pròxima temporada. És un jugador que agrada a la capital del Túria per les seues condicions físiques.

Segons ha apuntat el diari La Nazione, el conjunt italià estaria disposat a escoltar ofertes a partir dels 20 milions d’euros.

El mateix rotatiu ha afirmat que ha sigut el preu que transmés la Direcció Esportiu de l’equip florentí al president del Nàpols, el qual pretén fer un intercanvi de jugadors entre Pezzella i Ghoulam.

Les condicions que mostra Germán Pezzella agraden al conjunt de Mestalla perquè es tracta d’un central veterà i coneixedor de La Liga després del seu pas pel Betis dos temporades. A més, no ocuparia lloc d’extracomunitari perquè obté la nacionalitat italiana.

Els seus 187 cm d’alçada el convertix en un dominador en el joc aeri, per això ha sigut indiscutible al centre de la defensa florentina.

Un llavat a la defensa

Paulista és l’únic jugador a la defensa que té la continuïtat assegurada. Garay expira contracte el pròxim 30 de juny, i després del dur comunicat, tot apunta que el seu futur està lluny del VCF.

A més, el conjunt valencianista donarà eixida a Mangala i intentarà donar-li un nou destí també a Diakhaby. La Direcció Esportiva ja es mou per a portar dos jugadors que organitzen la defensa.