La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Caravana de Salvem Nostre València es realitzarà el 24 de gener
,

La Caravana de Salvem Nostre València es realitzarà el 24 de gener

COMPARTIR

728-90

Després d’un primer intent fallit, Salvem Nostre València ja ha ficat una nova data per a realitzar la caravana en protesta de la gestió de Meriton: el 24 de gener. Esta plataforma ha agafat molta força des que el València es troba prop de les posicions de descens, i és per això que no es rendirà en el seu propòsit: que el València de Singapur escolte al valencianisme.

La caravana acabarà en la Plaça de l’Afició, on es realitzarà el segon vetlatori en honor al nostre València. Hem de recordar que el primer intent es va suspendre perquè la Sub Delegació entenia que la urgència no era suficient per a convocar una manifestació d’estes dimensions, és per això, que Salvem Nostre València s’exposa a un altre ajornament.

No obstant això, la plataforma està convençuda que la caravana és necessària, i per tant no pararan d’insistir fins que finalment es puga celebrar. En un context tan complicat perquè el valencianisme expresse la seua opinió, iniciatives com esta fan que el valencianisme continue unit i amb ganes de lluitar davant la gestió actual.