La millor informació del ValènciaCF en valencià

Una ciutat que sempre en la seua memòria de Cheryshev
,

Una ciutat que sempre en la seua memòria de Cheryshev

COMPARTIR
330-120

Hi ha dates i llocs en la carrera professional d’un futbolista que mai oblida, com ho és Krasnodar per a Denis Cheryshev, ja que allí va aconseguir un dels seus somnis: debutar amb la selecció de Rússia.​

Amb el dorsal ‘26’ a l’esquena, el 14 de novembre de 2012 en el Kuban Stadium de Krasnodar, Fabio Capello li va donar l’alternativa a l’actual futbolista del Valencia CF en l’amistós enfront dels Estats Units. Faltant deu minuts per al final li va tocar substituir a Maksim Grigorjev, per la qual cosa sempre estarà “agraït” a l’entrenador italià. La camiseta d’aquell partit enfront dels EEUU la guarda amb molt d’afecte en el seu domicili, rival davant la qual 18 anys abans també va debutar el seu pare Dmitri. Casualitat o no així ho va voler el destí.

Ahir va tornar a Krasnodar i a la ment li vénen molts records tant del seu debut com del Mundial disputat el passat estiu a Rússia. “Tinc moltes ganes de jugar allí, després del Mundial sent molt afecte per part de l’afició”, reconeix Cheryshev a VCF MEDIA hores abans del duel enfront del FC Krasnodar per una plaça en els quarts de final de la UEFA Europa League, rival en el qual coneix molt bé a Petrov i on té a un gran amic, Gazinski.