La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kondogbia pot no arribar al derbi
,

Kondogbia pot no arribar al derbi

COMPARTIR

728-90

A sols tres dies de la visita a La Ceràmica, el francés no s’ha entrenat amb la resta dels seus companys perquè patix unes molèsties, les quals impedixen treballar amb normalitat. Segons avança As, el jugador ha treballat al gimnàs i demà se sotmetrà a proves mèdiques.

Des de l’interés de l’Atlètic de Madrid pel jugador, està sota el focus mediàtic en l’entorn valencianista. El francés va expresar el seu desig per eixir del VCF, però Murthy li va comunicar que exigirien la clàusula al conjunt matalafer.

Molèsties no molt fortes

Les seues molèsties no són molt fortes, ja que ha pogut treballar a la Ciutat Esportiva, però en el club es plantegen fer-li proves mèdiques demà per a veure l’alcanç de la possible lesió.

Un jugador clau per a Gracia

El tècnic pamplonés espera que les molèsties de Kondogbia no siguen res. Des que va arribar a la capital del Túria, li va traslladar al gal que era una de les peces fonamentals en el seu equip. Si no arriba al diumenge, Javi Gracia comptaria en eixa posició amb Wass, Racic, Esquerdo i Soler com a possibles alternatives.