La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kolar es clava en l’agenda del VCF
,

Kolar es clava en l’agenda del VCF

COMPARTIR

728-90

El porter de l’Slavia de Praga és un dels jugadors que té el VCF en l’agenda si finalment acaba eixint Cillessen. El millor porter de la República Txeca porta darrere al conjunt valencianista i a l’Ajax.

L’interés pel txec no és nou. Segons apunta el diari Express, el seu entrenador reconeix l’interés de l’entitat valencianista per ell: “Desitjaria que ningú se n’anara, especialment en el cas d’Ondrej Kolar. És extremadament important per a nosaltres i esperem que es quede amb nosaltres una altra temporada”.

El mateix porter de 25 va reconéixer en una entrevista el seu gust pel futbol espanyol: “Definitivament, m’agradaria jugar en el futbol espanyol algun dia. És una lliga tècnica, la qual em convé. En general, m’agraden els equips espanyols i espere algun dia tindre la sort de jugar en algun. Ja vaig jugar davant el FC Barcelona, així que m’agradaria enfrontar-me al Reial Madrid”.

Amb la seua joventut, ha sigut indiscutible en la lliga del seu país i també a la Champions. Amb quasi dos metres d’alçada, Kolar té contracte fins a 2024 i té molts clubs seguint els seus passos, encara que l’Slavia no té interés a vendre’l. Sols tindrà opcions d’arribar al VCF i aconseguixen desfer-se de Cillessen.