La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kevin Sibille, un debut de Primera
,

Kevin Sibille, un debut de Primera

COMPARTIR

728-90

Les rotacions de Javi Gracia a Yecla atorgaren una sorpresa important a l’onze inicial. Encara que ho havia estat provant tota la setmana, era difícil encertar que Kevin Sibille, jugador del filial, anava a ser de la partida davant el Yeclano. No obstant això, el defensa argentí va eixir des de l’inici i va fer un debut més que notable, amb Mangala com a company a la línia de centrals.

És cert que el València ahir va tindre un partit tranquil. Al minut 10 ja guanyava per dos gols i el Yeclano tampoc realitzava una pressió molt intensa a l’eixida de baló, però Sibille feia la impressió de ser un jugador del primer equip des del primer minut. Va oferir molta tranquil.litat al joc de l’equip i va respondre amb nota les poques vegades que l’atac del Yeclano va exigir al València.

El mateix Sibille es va mostrar satisfet amb el seu debut i va expressar que jugar amb el primer equip era una meta que tenia.

Mentres el València busca un defensa…

D’esta manera, enmig d’un mercat de gener on es busquen centrals, Sibille presenta la seua candidatura a ser un dels possibles jugadors que reforcen la línia defensiva. És cert que s’ha d’anar amb cura, ja que el Yeclano no té res a veure amb la Primera Divisió, però el València sap que té al filial un defensa per a molts anys.