La millor informació del ValènciaCF en valencià

Keita Baldé està molt predisposat a jugar a Mestalla
,

Keita Baldé està molt predisposat a jugar a Mestalla

COMPARTIR

728-90

Keita Baldé té molt en consideració l’opció del València CF. El futbolista senegalés, de 26 anys, creu que el club de Mestalla seria una gran possibilitat de retrobar-se amb el seu millor nivell, quan va enamorar a Europa per les seues actuacions amb la Lazio.

Per això, i tal com informa el Levante-EMV, l’atacant del Mònaco haurà de baixar-se considerablement el sou perquè el València CF tinga serioses opcions de contractar-li, un fet que el jugador coneix i que està disposat a complir.

La decisió final no tardarà molt a allargar-se. Ahir Keita Baldé va estar en reunit amb els seus agents amb l’oferta del València CF damunt de la taula i la pilota està en el seu costat: el València CF li vol, ell veu amb bons ulls jugar a Mestalla i el Mònaco no compta amb ell. Ni tan sols està entrenant amb els francesos, sinó que ho fa amb un entrenador personal.

Al senegalés li falta un any de contracte amb el Mònaco, per la qual cosa la fórmula per a arribar al València CF seria mitjançant una cessió amb opció de compra obligatòria amb un contracte llarg per a poder pagar l’elevat sou del jugador, que encara que decidisca baixar-li’l no serà poc.