La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kangin Lee du el primer patrocinador al València CF
,

Kangin Lee du el primer patrocinador al València CF

COMPARTIR
330-120

El Departament comercial del València CF continua treballant perquè cada vegada més marques patrocinen al club. La setmana passada vam contar que el club i Sesderma ja treballen en un nou acord i que la voluntat de l’empresa valenciana és ser el nou patrocinador principal en substitució de Blu.

Durant la setmana passada es van firmar dos acords de patrocini amb Vueling i Uber, dos empreses de transport de passatgers, que aportaran al club una quantitat entre 100.000 i 150.000 € anuals cadascuna. Ara, aquest dilluns s’ha anunciat un acord amb LG que serà nou official supplier del club.

Encara que els termes econòmics no s’han fet oficials l’empresa tecnològica ha firmat fins al final de la present temporada.

Kangin obri la via asiàtica

El jugador de 17 anys, Kangin Lee, acaba de renovar amb el València CF i ja és jugador a tots els efectes del primer equip. Una millora en la clàusula però també en el salari que rebrà Kangin per defensar la camiseta blanc-i-negra.

La firma del patrocini entre el València CF i LG no és casualitat segons apunta el periodista Héctor Gómez. Al Departament comercial del club volen que Kangin jugue més, ja que la seua presència en el primer equip augmentarà els patrocinadors en un mercat tan gran com el sud-coreà. Per això si s’augmenta la presència de Kangin en el primer equip LG apostarà per un patrocini més important en el club de Mestalla.

El Tottenham un exemple

El club anglés compta amb el millor jugador de la Selecció de Corea del Sud, Son Heung-min, i gràcies a això té com a patrocinadors a la principal empresa de neumàtics de cotxe, Kumho Tyre i a LG.