La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In encara ha de decidir
,

Kang In encara ha de decidir

COMPARTIR

728-90

El futur de Kang In Lee està més incert que mai després de comptar amb més minuts en estos últims partits per part de Javi Gracia. El coreà volia buscar una eixida perquè no tenia minuts al conjunt de Mestalla.

Segons informa Ser Deportivos Valencia, des que es va posar en venda, el jugador ha rebut ofertes de diversos clubs. Des del club, li han deixat la porta oberta a Kang In, però a hores d’ara, l’extrem valencianista s’està replantejant el seu futur.

Per tant, Kang In podria seguir jugant al conjunt valencianista. Està tenint una major confiança de Javi Gracia en les últimes setmanes i els ànims al vestidor s’han calmat.

Està en venda després de rebutjar una oferta de renovació

El jugador valencianista va rebutjar una primera oferta de renovació, ja que no tenia tots els minuts que volia. Després de comptar amb més minuts, Kang In pot canviar de decisió i continuar vestint la samarreta valencianista en les pròximes temporades.

Victòria assegurada quan juga

En tots els partits que Kang In ha partit en l’onze inicial, el VCf ha tret resultats positius. Dels quatre partits guanyats en tota la temporada, el VCF ha guanyat tres amb el coreà partint de titular.

Diferència en el joc

El VCF qualla bons partits quan l’extrem valencianista està sobre el terreny de joc. La funció de segon punta li dona més amplitud al joc de l’equip, obrint més el baló a les bandes perquè els extrems centren i remate Maxi Gómez.