La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In demana més minuts amb un partit espectacular
,

Kang In demana més minuts amb un partit espectacular

COMPARTIR

728-90

El València aconseguí sumar ahir tres punts vitals per distanciar-se de les posicions de descens. Tot i que el Celta s’havia quedat amb un jugador menys, la sensació general era que el partit acabaria en empat, però una genialitat de Kang In amb Manu Vallejo va obrir el marcador, i després Gameiro va ser l’encarregat de sentenciar l’enfrontament.

Les estadístiques del coreà

Kang In va ser substituït al minut 95, després de fer un d’ixos partits que d’haver públic a Mestalla li hauria ovacionat. El jugador coreà va realitzar amb èxit totes les regatejades que va intentar (8/8), i tan sols va errar una de les cinc passades que va realitzar en llarg. A més a més, va ser un maldecap per a la defensa viguesa, ja que va rebre cinc faltes.

Però la transcendència de Kang In ahir va anar molt més enllà de les estadístiques. El migcampista feia la impressió de ser l’únic jugador capaç de trencar línies, ja siga superant als jugadors en velocitat o filtrant balons que cap jugador més de l’equip s’imagina. Kang In a este València és un perfil únic, i per tant, cada vegada més imprescindible.

Kang In de titular és sinònim de victòria

És cert que al jugador coreà li falta regularitat. Al final és un jugador de 20 anys que no pot sostindre ja a tot un València, però amb el partit d’ahir Kang In demana molts més minuts. Pràcticament totes les victòries del València a la Lliga han aplegat amb Kang In de titular, i a la sisena ja no pot ser casualitat. Kang In demana més minuts, i per conseqüència, molt més protagonisme.