La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In demana al València que estudie les ofertes que arriben en gener
,

Kang In demana al València que estudie les ofertes que arriben en gener

COMPARTIR

728-90

Kang In i Meriton estan enfadats. El jugador coreà acaba el seu contracte el 30 de juny de 2022 i mai ha estat per la labor de renovar, però els pocs minuts que ha tingut en els últims partits l’han portat a voler eixir del club en este mercat de gener. Kang In ha demanat al club que estudie les ofertes que arriben a València, segons ha informat Fran Guaita a la Cadena Ser.

Al principi d’any, Meriton va prometre a Javi Gracia que aplegarien fitxatges, i Javi Gracia va acceptar que Kang In seria el jugador important en un projecte que es basa en l’Acadèmia, segons Héctor Gómez a Tribuna Deportiva. Ni Meriton ni Javi Gracia han complit la seua part del pacte i les relacions entre entrenador i institució estan més trencades que mai.

Tenint en compte que el València està obligat a vendre en gener, esta venda no seria un problema, ja que es tracta d’un jugador amb cartell internacional que no té minuts, però sí que és un problema per una qüestió: Kang in és l’ull dret de Peter Lim, i Meriton vol que jugue.

Mentrestant, el València observa com passa el temps amb la possibilitat d’un nou cas “Ferran Torres”. En 2022 Kang In finalitza el seu contracte, però el jugador ha demanat eixir del club en un mes. Meriton té l’última paraula, i la seua des del principi és que Kang In ha de ser el líder d’esta plantilla.