La millor informació del ValènciaCF en valencià

Juanpe sona per a reforçar la defensa valencianista
,

Juanpe sona per a reforçar la defensa valencianista

COMPARTIR

728-90

Les importants baixes al València CF estan crucificant a l’equip, el qual ha perdut molta solidesa defensiva des de la lesió de Garay i l’absència de Paulista. Ja va quedar mostrat al partit d’ahir a Milà, on els dos centrals van patir molt els atacs de l’Atalanta.

Segons ha informat Ser Deportivos Valencia, l’entitat blanc-i-negra s’ha fixat en Juanpe, jugador del Girona, per a cobrir eixe buit a la defensa.

El jugador roig-i-blanc té una actual clàusula de recessió de 6,5 milions d’euros després del descens del conjunt català, cosa que podria aprofitar el València per a fer-se amb els seus drets.

Fins ara, el València no ha sigut capaç de contractar a defenses centrals pels quals ha preguntat des de la lesió de llarga duració de Garay. El millor posicionat des del primer moment ha sigut Salisu. L’africà té una clàusula de 15M d’euros, però l’entitat valencianista no es fiava del nivell que haguera pogut mostrar a Mestalla.

També es va parlar de Siovás. En este cas, el jugador grec del Leganés compta amb més experiència a la lliga, però el seu preu més elevat va parar les opcions d’arribar a la capital del Túria.

L’opció de Jorge Sáenz va estar damunt la taula, però la seua inactivitat al Celta podria ser un hàndicap per a rendir al màxim nivell en un equip Champions.

Finalment, Juanpe podria ser el fixatge que tinga totes les qualitats possibles perquè ocupe eixe lloc en la defensa.