La millor informació del ValènciaCF en valencià

Juan Sánchez: “El VCF pot estar més amunt”
,

Juan Sánchez: “El VCF pot estar més amunt”

COMPARTIR

728-90

Qui fou jugador del VCF, Juan Sánchez, ha repasat als micròfons de Tribuna Deportiva com va ser la seua etapa al conjunt de Mestalla. A més, ha parlat de l’equip actual.

Jaume Ortí em va dir ves-te’n al Cèltic i tranquil que algun dia tornaràs. Em vaig anar al Cèltic i vaig tindre l’oportunitat de tornar en la millor època

La meua il·lusió era tornar al València. Els 2 últims anys en el Celta van ser molt bons, vaig anar a la selecció i vaig tindre l’oportunitat de tornar al VCF. Malgrat que vaig tindre diverses propostes (Vila-real i Betis) jo només volia tornar al València

Para mi hay muchas noches importantes en el Valencia, pero ganar 2 Ligas con el Valencia es lo máximo. Es la competición larga y tiene mucho mérito

T’agradaria veure al València lluitar per objectius majors. S’han anat jugadors importants i no han arribat reforços, així i tot, esperem que vaja bé l’any. També és important per a gent de la casa en any complicat

No hay que descartar nada. No hay tanta diferencia con otros equipos de la Liga. No se puede exigir Champions pero el valencia si que puede estar más arriba. No veo un equipo para sufrir. Hay un gran entrenador y hay equipo para estar más arriba