La millor informació del ValènciaCF en valencià

Juan Roig, preocupat per la crisi actual del València
,

Juan Roig, preocupat per la crisi actual del València

COMPARTIR

728-90

La situació actual del València no deixa indiferent a ningú. La crisi és greu a l’àmbit esportiu, però és molt més greu a l’àmbit institucional, on el club té un dèficit financer important que no li permet realitzar operacions a l’altura de la importància del club. Enmig de tots estos problemes mencionats, ahir Héctor Gómez, a Tribuna Deportiva va afirmar que Juan Roig està molt preocupat amb la situació que travessa ara mateix el València Club de Futbol.

PODRIA ESTAR DARRERE D’ALGUNES OPERACIONS

A la vista està que Roig ha fet un gran projecte amb el bàsket i ha construit un nou pavelló impressionant a la ciutat de València i té més que sanejat al València Basket, un club que cada any que passa creix i que demostra el seu compromís empresarial. El mateix periodista també va afegir que, tot i que a Juan Roig sempre li pregunten diu que no vol saber res del València CF, està darrere de les operacions de compra que hi ha, ja que alguns inversors li han demanat ajuda.

A Juan Roig, com a valencià, li fa mal veure al València CF en esta situació esportiva, institucional i financera. Al conjunt blanquinegre s’ha perdut la identitat que li atorgava tindre un president valencià i un Consell d’Administració ple de gent de la terra, i l’objectiu de la compra és que esta identitat torne al club, ja que és la millor manera de representar-lo.

EL GERMÀ JA ES VA MANIFESTAR ESTE ESTIU

El president i màxim accionista del club de la Ceràmica, Fernando Roig, va deixar este passat estiu alguns titulars sobre la realitat que embolica als de Mestalla en una entrevista amb Juan Carlos Villena a Las Provincias. Allí va confirmar que “s’hauria d’haver fet una gran ampliació de capital on els diners hagueren arribat directament a la caixa del València”.

A més a més, va deixar clar que el seu germà Juan Roig no anava a comprar el club de Mestalla: “ell és germà meu, amic meu i accionista del Vila-real, així que això està totalment descartat”. Així i tot, les coses canvien i Juan Roig podria pegar-li una volta a les seues gestions i interessar-se pel València CF, un club que li preocupa i que veu com dia a dia se’n va a la deriva.

També et pot interessar: Les estratègies de Meriton Holdings per a començar les obres del Nou Mestalla