La millor informació del ValènciaCF en valencià

Juan Cala: “Mai vaig dir negre de merda, i vaig a denunciar a Anil Murthy”
,

Juan Cala: “Mai vaig dir negre de merda, i vaig a denunciar a Anil Murthy”

COMPARTIR

728-90

El jugador del Cadis, Juan Cala, ha parlat davant dels mitjans de comunicació després del seu episodi amb Mouctar Diakhaby, en el qual ha sigut acusat de realitzar un insult racista al futbolista del València CF.

Tot comença en un córner on *Diakhaby cau damunt meua i jo reclame falta i ell em diu que m’alce, després ve el gol i després la jugada desafortunada. Jo reclame cap endarrere i ell m’increpa jo li dic “deixa’m en pau” i ell es ve contra mi dient que li he dit.

Es va vindre contra el meu dient-me que li havia dit ‘negre de merda’. Reitere: Mai, mai, mai li he dit “negre de merda”.

El que conta Diakhaby és fals. Si dóna el nom del jugador del Cadis que es va acostar dient que si jo demanava perdó tornaven al camp, demà deixe el futbol.

Espere que després del vídeo vergonyós del president s’anara a denunciar-me perquè jo si el denunciaré a ell perquè m’acusa sense cap prova.

Jo el que pensava era que buscaven la segona groga. Ací hi ha dos mates, un que és acusat i un altre que diu que va ser un insult racista. Ens haurien d’haver ficat als dos en un vestuari i jo li hauria dit el que vaig dir.

No sé si Diakhaby li ho va inventar o va interpretar mal el que li vaig dir “deixa’m en pau”. No sé que va passar.

Ningú escolta, ningú s’assabenta en el camp, almenys dubte del que ha passat. Només es dirigeix al meu Rangel, jo estic en xoc. Ningú del València em diu res, ningú em pregunta res.

No hi ha ningú dels companys que he estat que em puga acusar i he estat de totes les nacionalitats.

Estic a favor de la lluita contra el racisme. No existeix racisme entre els futbolistes en el futbol espanyol. Si s’ha de crear un protocolc contra el racisme, avant.

Em vaig contindre perquè tenia una groga i vaig pensar que em tiraven si entrava en batussa i no m’esperava el que va passar. Després si m’acoste a ell en ell camp hagueren pensat que anava a dir-li alguna cosa.

Tinc el suport total del club i prendran mesures contra els quals danyen al club. El València CF es va contradir molt, es fica, després ixen, després diuen que l’àrbitre, tan bon punt un jugador del Cadis va entrar. Són moltes contradiccions.

O li ho ha inventat o ha entés d’un “deixa’m en pau” el que ell ha cregut que li he dit. Tota la resta és un circ. Paulista parlant-li a la cambra amb el que li diu que li he dit. Degué agafar-me i solucionar-ho i no tot el que es va formar.