La millor informació del ValènciaCF en valencià

Joy Adams: “És bonic veure cares familiars”
,

Joy Adams: “És bonic veure cares familiars”

+
COMPARTIR
330-120

Autor: Josep Prats

El partit de diumenge no serà qualsevol per a Joy Adams. La jugadora taronja es mesurarà al seu antic equip, el Nissan Al-Qázeres Extremadura. L’americana es retrobarà amb diverses companyes en el que serà un partit diferent per a ella.

“Va a ser molt especial per a mi tornar a veure les meues companyes de l’any passat. Tinc moltes ganes que arribe el partit. Òbviament jugaré per a guanyar, però és bonic veure cares familiars” ha reconegut.

L’americana, molt en forma en els últims partits, té clar com serà l’enfrontament de diumenge. “Crec que serà un partit d’alta intensitat perquè ambdós equips intentaran guanyar al màxim, ambdós lluitaran per la victòria i serà molt competit” analitzava.

Finalment, ha opinat sobre la plantilla que ha patit nombrosos canvis en aquesta temporada. “Hem estat veient vídeo de les noves jugadores que tenen, òbviament tenen tres jugadores importants que han estat en esta lliga molt de temps. La base, les escoltes, han jugat molt juntes i hem de saber parar-les si volem guanyar el partit” ha reconegut.

A aquest partit, ambdós equips arriben amb bones sensacions per a mesurar-se a la Fonteta, la qual, una vegada més recolzarà a les seues per a aconseguir la segona victòria a casa.

Foto: Miguel Ángel Polo