La millor informació del ValènciaCF en valencià

José Manuel Soto a Diakhaby:  “No eres un negre de merda, eres un xivato i un ploró”
,

José Manuel Soto a Diakhaby: “No eres un negre de merda, eres un xivato i un ploró”

COMPARTIR

728-90

L’incident entre Diakhaby i Juan Cala traspassa fronteres. El possible insult racista del central del Cadis ha creat un clima d’opinió important dins de la societat, ja que ara mateix encara no s’han trobat evidències que acusen a Cala, i és per això que de moment hi ha opinions distintes sobre el mateix tema.

José Manuel Soto

Entre les opinions, trobem la de José Manuel Soto, qui mai ha destacat pel seu respecte. El cantant és un enemic declarat de l’actual Govern i ja va confessar a una entrevista que es va botar el confinament. Un home excèntric que s’ha dirigit en estos termes a Mouctar Diakhaby:

“No eres un negre de merda, però sí un xivato i un ploró, el futbol és cosa d’homes i el que passa al camp es queda al camp, així ha sigut sempre i així ha de ser, i no t’ofengues tant que estàs fent un mal irreparable a un company”.

Una cosa d’homes

És una llàstima que a la societat del segle XXI encara tinguen cabuda opinions d’este tipus, i més encara d’una persona que mai ha estat disputant un partit, aleshores poca opinió tindrà del que passa al camp. El futbol no és una cosa d’homes, és una cosa de tots els que gaudeixen amb ell, i no es pot gaudir si et diuen “negre de merda”.