La millor informació del ValènciaCF en valencià

José Bordalás: “Thierry ha estat amb un altre especialista i ha començat un nou tractament”
,

José Bordalás: “Thierry ha estat amb un altre especialista i ha començat un nou tractament”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València, José Bordalás, ha atés als mitjans de comunicació en el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna. El tècnic alacantí ha analitzat els aspectes més importants abans de l’important partit davant la Reial Societat.

Hugo Duro

Hugo Duro pot jugar en diverses posicions. El coneix bé. En funció de les necessitats o del moment pot jugar en qualsevol posició. Té molta confiança i segur que continuarà creixent.

Situació econòmica i vendes en hivern

La meua energia està en el camp. El club no m’ha dit res. Mi principal preocupació és el partit de demà. Continuem treballant.

Alternatives al migcamp

Tenim diversos jugadors per al mig camp, però no tenim a Guillamon. Les alternatives són Racic, Wass i Koba. Podem jugar així o amb dos davanters

No he anomenat a Soler per a jugar al migcamp, perquè ha sigut un lapsus. Però també és una opció per a jugar al mig camp

Lesió Thierry Rendall

Thierry ha estat amb un altre especialista i ha començat un nou tractament. No et puc donar dades sobre la seua descompensació. Estem tranquils i confiem que puga estar en breu.

La Reial Societat

La Reial Societat està en un moment de forma molt bo. En casa sorprén que només ha marcat cinc gols, però només ha encaixat un. És un equip que està en la part més alta, perquè ha tingut molt equilibri.

Hem de ser un equip atrevit i no hem de ser ultradefensius. Però també hem de saber interpretar el joc de la Reial i jugar molt junts. 

Maxi Gómez

Maxi Gómez ja està en condicions de jugar. Sempre un descans és bo. Maxi sap que ha de millorar per a poder ajudar a l’equip. Hem parlat moltíssim en este aspecte i estic segur que ajudarà.

Jugadors del València Mestalla

Si tenim necessitats, els jugadors del València Mestalla poden ajudar, perquè només tenim dos centrals. Només tenim disponibles a Mouctar Diakhaby i Omar Alderete.