La millor informació del ValènciaCF en valencià

Joey Lim guanya 300.000 euros anuals
,

Joey Lim guanya 300.000 euros anuals

COMPARTIR

728-90

Joey Lim és notícia des del dilluns a primera hora. Ací a Blanquinegres publicàrem un vídeo on es veia a l’home de confiança de Lim ballant al ritme d'”Anil, canalla, fora de Mestalla”. Una altra falta de respecte per part de Meriton Holdings que el valencianisme no pot tolerar, ja que estan arrossegant el nostre escut pels camps d’Espanya.

314.000 euros en total

Ara bé, el problema no està tan sols en la seua nul·la capacitat per a representar el nostre escut, és també el que li costa al València. Segons Héctor Gómez per a Golsmedia, el sou de Joey Lim per ser el “director executiu del club” és de 300.000 euros anuals, als quals cal afegir 14.000 euros pel lloguer de la seua vivenda.

Amb xifres com estes a qualsevol li agradaria ser amic de Peter Lim. És difícil de digerir que una persona que es riu de l’aficionat guanye ixa quantitat de diners a l’any, però amb Meriton Holdings “es lo que hay”.

Possible president del València

Un Joey Lim que ja va sonar amb força per a substituir a Anil Murthy com a president del València. Fa uns mesos comentàrem que la figura d’Anil estava molt desgastada i que el màxim accionista es plantejava un relleu a esta funció. Després del ball a Anoeta està per veure si ja ha fet mèrits suficients per a ser el nou president del nostre València.