La millor informació del ValènciaCF en valencià

Joey Lim balla el “Anil canalla fora de Mestalla” i es burla dels aficionats en Anoeta
,

Joey Lim balla el “Anil canalla fora de Mestalla” i es burla dels aficionats en Anoeta

COMPARTIR

728-90

Acabat el partit a Anoeta, el València havia aconseguit un empat de molt de mèrit. L’equip havia donat una molt bona imatge i era una vesprada feliç en el valencianisme. No obstant això, Meriton sempre és ací per a fer una de les seues. Minuts després del xiulet final, un grup d’aficionats es van desplaçar a la llotja d’autoritats per a cridar l’habitual “Anil canalla anara de Mestalla”.

Al costat del president del València es trobava Joey Lim. Al directiu del club no se li va ocórrer una altra idea que la de posar-se a ballar i burlar-se dels aficionats que demanaven l’eixida de Anil Kumar Murthy de Mestalla. I no content amb això, una vegada acabat el ball comentat, va començar a dirigir els càntics dels aficionats com si d’un director d’una banda es tractara.

Novament, un directiu de Meriton torna a fer burla de les crítiques dels aficionats. Aquesta vegada a 550 km de València, on possiblement no creien que un mitjà de comunicació valencià poguera captar les imatges. No obstant això, ahí estava Blanquinegres com en cada partit fora de casa.