La millor informació del ValènciaCF en valencià

Joan Ribó considera “interessant” la proposta de Zorio per a comprar les accions del València CF
,

Joan Ribó considera “interessant” la proposta de Zorio per a comprar les accions del València CF

COMPARTIR

728-90

La situació actual del València CF afecta a tota la ciutat de València. Ara mateix, hi ha un club en una situació econòmica molt delicada i un camp a mig construir en l’avinguda de les Corts Valencianes. Per este motiu, el València CF s’ha convertit en un tema habitual entre els polítics de la ciutat. El passat dijous, Miguel Zorio va contar en una roda de premsa tots els detalls de l’oferta que li havia presentat a Peter Lim per a adquirir les accions del València CF.

En el dia de hui, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha parlat sobre esta opció en unes declaracions a À Punt Esports. L’alcalde de la ciutat considera que la proposta de Miguel Zorio és “interessant” i espera que puga “tirar avant”.

El Nou Mestalla i l’ATE

Joan Ribó està especialment preocupat per la finalització de les obres del Nou Mestalla. L’alcalde considera que és necessari acabar el nou estadi, ja que s’ha convertit en “un símbol molt negatiu de la ciutat de València”. Des de la Generalitat han pressionat a Meriton Holdings amb l’ATE.

No obstant això, l’empresa que té la majoria accionarial del València CF encara no ha començat les obres pertinents per a construir la nova casa del valencianisme. Peter Lim va prometre en 2014 que l’estadi estaria acabat en l’any del centenari, però s’ha comprovat que açò no va ocórrer.

Per este motiu, Joan Ribó està atent a la proposta de Miguel Zorio i, encara que no s’ha reunit amb ell, l’alcalde espera que Peter Lim puga vendre les seues accions i que el València avance cap a altra etapa de la seua història.