La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jeison Murillo firmarà pel Celta
,

Jeison Murillo firmarà pel Celta

COMPARTIR

728-90

Després que Peter Lim tombarà el seu fitxatge pel VCF la vesprada d’ahir, el colombià ha tingut que negociar amb altre equip.

Segons apunta Noticias Celta, el defensor cafeter serà nou jugador del Celta després de passar el convenient reconeixement mèdic i posteriorment, firmar el contracte que vincule al jugador al conjunt celest.

El club gallec i el jugador han arribat a un acord este migdia perquè el central jugue esta temporada cedit.

Lim no va donar l’OK

El club va comunicar a l’entorn del colombià que el màxim accionista no hi havia donat l’OK a la seua incorporació. Javi Gracia va demana expressament que es posaren d’acord, però finalment no s’ha aconseguit canviar d’opinió a Peter Lim.

El defensor cafeter tenia com a primera opció recalar a la disciplina valencianista. No vol tornar a la Sampdoria i el VCF era la seua primera opció.

Altre fitxatge errat

Jeison Murillo és un altre dels fitxatges que no han firmat finalment pel VCF després d’estar tot tancat.

Ja va passar amb Germán Pezzella, el qual va estar molt de temps en l’òrbita del conjunt valencianista, però el seu elevat preu va fer que es quedara a la Fiorentina.

Pepe Reina va ser un dels altres afectats. Però esta vegada, el problema va ser la no eixida de Cillessen del VCF. Perquè arribara el porter espanyol, havia d’eixir l’holandés.

Altre és Yangel Herrera, possiblement qui més va esperar a l’entitat valencianista. El veneçolà esperava que Paulista tinguera el passaport espanyol per firmar la seua cessió al VCF. Finalment, va firmar pel Granada, ja que el document nacional del brasiler encara no ha arribat.