La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javier Tebas: “Sabem qui es el jugador que s’escolta a l’àudio”
,

Javier Tebas: “Sabem qui es el jugador que s’escolta a l’àudio”

COMPARTIR

728-90

El ‘cas Diakhaby’ pot estar arribant a la seua fi. Quatre dies després del suposat insult racista de Cala al central francés del València, que va donar origen al fet que el club de Mestalla es retirara momentàniament del terreny de joc, Javier Tebas ha assegurat que sap qui és el jugador del que prové l’insult que es va produir un minut i mig després de l’acció polèmica.

No seria Cala

Segons ha assegurat el mateix president de la Lliga, estan segurs que el jugador té accent sud-americà, per la qual cosa seria impossible que fora el central sevillà del Cadis:

“Hui o demà hi haurà més notícies del tema Diakhaby. L’àudio, que l’hem estudiat evidentment, és d’1.30 minuts després que es produïra l’incident i el que diu l’expressió té accent sud-americà, per tant no és Cala. Hem treballat molt tot això. Algú diu l’expressió, però aqueixa expressió no és Cala. El jugador ja sabem qui és i es pot identificar qui està parlant

L’àudio es 1:30 després de l’incident

Es important aclarir que Javier Tebas fa referència a un àudio que s’escolta d’un minut i mig després de l’incident. En cap moment explica si s’ha produït l’insult racista o no, Tebas aclareix que, l’àudio que hi ha circulant en el moment que Diakhaby volia encarar-se a Cala, el jugador que reprodueix l’insult, és sud-americà i no el central del Cadis.

Un procediment exhaustiu

El mateix president ha sigut qui ha explicat amb detalls els passos que han seguit en el procés d’investigació: “Primer hem mirat tots els enregistraments que es puguen sentir, segon hem encarregat la neteja del so per a veure tot el que es pot arribar a sentir i tercer hem encarregat un peritatge de lectura de llavis perquè, en el moment de la jugada, quan Cala es dona la volta diu alguna cosa. Perquè veurem què diu, caldrà fer un informe”,