La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javier Tebas: “El València CF ha tingut presidents que no li arriben a la sola de la sabata a Lim”
,

Javier Tebas: “El València CF ha tingut presidents que no li arriben a la sola de la sabata a Lim”

COMPARTIR

728-90

El president de la Lliga de Futbol Professional continua fent declaracions que suporten a la figura de Peter Lim dins del València CF. Javier Tebas manté una bona relació amb el màxim accionista del València CF i ha defensat la seua gestió en el València CF més d’una ocasió. El president de la Lliga de Futbol Professional ha tornat a parlar sobre la situació del València CF. Esta vegada ha concedit una entrevista als companys de la revista FutbolJobs Magazine.

Això que ara no troba acomodament em crida l’atenció, perquè quan va arribar hi havia 25.000 persones aplaudint a Lim.

Això és una muntanya russa perquè després es va baixar, després amb Mateu Alemany i Marcelino va tornar a pujar i van tornar a aplaudir a Peter Lim, dient que era el millor.

No té a veure amb el fet que si s’és estranger o no. Cal pensar que el València ha tingut una doble pandèmia: la de la Covid-19 i l’esportiva. Al no haver-se classificat per a Champions, el València ha perdut més de 120 milions d’euros en ingressos.

El València CF ha tingut presidents que no li arriben a la sola de la sabata a Lim. No vull donar noms de presidents del València que han sigut un desastre.

El València ha fet el que havia de fer, abaratir la plantilla, traure jugadors i competir.

Des de la Lliga no deixem que els clubs perdran diners constantment. La societat valenciana ha de tindre un poc més de paciència amb la situació que hi ha ara mateix.

Pensar que enguany és una situació normal per al València no és reflexionar bé sobre el que està passant. La relació de Peter Lim amb el València és una muntanya russa i tots els que ara ho crucifiquen ho aplaudien fa uns any.

D’esta manera defensava Javier Tebas a Peter Lim: