La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia no tornarà a manifestar el seu disgust en públic
,

Javi Gracia no tornarà a manifestar el seu disgust en públic

COMPARTIR

728-90

El passat divendres, l’entrenador del València va contestar a les preguntes formulades en la roda de premsa d’una forma clara i concisa. El tècnic espanyol va declarar que Meriton li havia promés fitxatges, però que encara no havia vingut cap.

Eixes declaracions no van agradar res al President del València. Anil Murthy va cridar per telèfon a Javi Gracia per advertir-li que no podia dir açò a les rodes de premsa.

Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, Javi Gracia s’ha compromés a no manifestar el seu disgust en públic. No obstant això, el tècnic del València continuarà manifestant per privat la falta de fitxatges per a tindre una plantilla competitiva.

CINC JUGADORS VENUTS

En este mercat d’estiu, Meriton Holdings ha venut a un total de cinc jugadors, els quals eren titulars i importants en la plantilla. Quan va arribar Javi Gracia, Anil Murthy li va garantir que hi hauria fitxatges per a substituir als jugadors que se n’havien anat del València.

Han passat les setmanes i els jugadors no arriben. Javi Gracia és conscient de les limitacions que té la seua plantilla. Per això, recorda, cada dia, a Anil Murthy les posicions que necessiten un nou jugador.

L’entrenador del València no parlarà més a les rodes de premsa sobre la necessitat de fitxatges, ni del seu descontentament amb la propietat. No obstant això, Javi Gracia continuarà queixant-se de portes endins, perquè considera que l’equip necessita fitxatges.