La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia: “No m’atrevisc a dir que Racic estiga per a jugar un partit complet”
,

Javi Gracia: “No m’atrevisc a dir que Racic estiga per a jugar un partit complet”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Valladolid a l’estadi José Zorrilla.

No hi ha cap novetat quant a que es vaja a disputar. Hi ha hagut modificació en el pla de viatge. Ens ha dit La Lliga que volem demà al matí.

Estic content per com està treballant Kang In Lee i amb els minuts que ha tingut. Quan actua està fent-ho bé. Ara hi ha més oportunitats per a jugar.

Racic està fent un esforç per a tornar a una dinàmica normal amb l’equip. No m’atrevisc a dir que estiga al 100% per a jugar un partit complet.

Cillessen evoluciona favorablement, ja ix al camp i fa els exercicis. No m’atrevisc a dir el temps que falta. No obstant això, a curt termini no estarà.

Estem ferits i estem sofrint. Estem lluitant enfront de l’adversitat. Però jo no diria que estem adormits, perquè hi ha un gran treball i esforç.

Kevin Sibille era la millor opció per al partit de copa. No sé si tindrà més oportunitats, perquè dependrà de la confecció de la plantilla. Jo treballe amb jugadors del Mestalla i molts d’ells els hem necessitat.

El Valladolid està fent les coses molt bé. És molt constant i està molt bé treballant. Pot variar el sistema, però té un estil de joc molt marcat i exigent. Les condicions climatològiques són complicades, però estem convençuts que és el nostre partit.