ACTUALITAT  DECLARACIONS

Javi Gracia: “La unitat de l’equip està fora de dubte”

Per Jorge Olmos · 10 Gener, 2021

L’entrenador del València, Javi Gracia, va analitzar la victòria al José Zorrilla davant al Valladolid per 0-1 que li serveix per a agafar aire i escapar-se de la zona de descens.

L’aconseguit hui ens alegra per trencar la ratxa de no guanyar. Fer-ho hui i de la forma en la qual ho hem fet, amb una gran primera part

Sumem tres punts que eren necessaris i l’equip era conscient d’això

Em quede amb la primera part. Ens ha faltat un poc de claredat, però hem rondat molt el gol

És cert que als últims minuts es podia haver escapat la victòria, però crec que mereixem aquesta xicoteta dosis de sort

La unitat de l’equip està fora de qualsevol dubte

El que he percebut del club és suport. Ho agraïsc perquè als moments de dificultat s’agraeix el suport. Estic content pel treball dels jugadors

Mai he deixat de veure a Carlos Soler per dins. Es va incorporar tard i havíem de veure on podia aportar més a l’equip

Vull donar valor al partit de Carlos i Racic. Són jugadors que igual no han actuat constantment en aqueixes funcions i cada volta van entenent-se millor