La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia i Albert Celades són les principals opcions per a entrenar a l’Elx
,

Javi Gracia i Albert Celades són les principals opcions per a entrenar a l’Elx

COMPARTIR

728-90

El passat diumenge, després de la dura derrota davant el Reial Betis, l’Elx anunciava que Fran Escribà no continuava com a entrenador de l’equip alacantí. D’esta forma, l’Elx està buscant en el mercat quin serà el pròxim entrenador. Entre els perfils buscats destaquen persones que ja hagen entrenat en la Lliga Santander.

Dels noms que han sonat, sorprén que el pròxim possible tècnic del conjunt il·licità podria ser un vell conegut per a l’afició del València CF. Segons ha informat Á Punt Esports, els principals candidats per a entrenar a l’Elx són Javi Gracia i Albert Celades. Els dos tècnics han estat a càrrec del València CF en els últims anys amb uns resultats que han deixat molt a desitjar. A més d’estos dos, l’Elx també té com a opció a Pablo Machín.

Javi Gracia va ser una decepció

Pel que respecta a Javi Gracia, el tècnic navarrés va arribar al València CF la passada temporada amb l’objectiu de tornar a crear un projecte competitiu capaç de classificar al València a Europa. No obstant això, Javi Gracia no va complir amb les expectatives. Va ficar el seu càrrec a disposició del club en el mes d’octubre, però no va ser acomiadat fins cinc jornades abans del final de la lliga.

El substitut de Marcelino

L’etapa d’Albert Celades va ser una mica diferent. El tècnic va tindre la difícil tasca de ser el substitut de Marcelino García Toral. Celades va aconseguir classificar-se per als octaus de final de la Uefa Champions League com a primer de grup. No obstant això, després del confinament, el València va ser un dels pitjors equips de la lliga i Celades va ser acomiadat abans del final de la temporada.