La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia ha utilitzat a tota la plantilla, excepte Rivero i Cillessen
,

Javi Gracia ha utilitzat a tota la plantilla, excepte Rivero i Cillessen

COMPARTIR

728-90

Després d’haver-se jugat sis partits de lliga, Javi Gracia ja ha utilitzat a tots els homes del primer equip, excepte als dos porters, Cristian Rivero i Jasper Cillessen.

No obstant això, el tècnic pamplonés sols ha utilitzat els cinc canvis permesos en dos partits durant la temporada, i en eixos partits, la cinquena substitució es va fer en el temps de descompte.

La majoria dels canvis, a partir del 70

En els sis primers partits de lliga, Javi Gracia ha fet el 68% dels canvis a partir del minut 70. En el derbi davant el Llevant, l’entrenador valencianista es va veure obligat a moure l’onze a la primera part després de la lesió de Mangala. Els altres canvis, ja van ser en l’últim tram del partit.

Després d’una mala primera part a Balaídos, Javi Gracia va incloure a dos jugadors nous en la mitja part. Davant el Huesca, va fer un doble canvi abans del minut 70.

Amb la victòria encarrilada a Anoeta, es va esperar fins al minut 70 per a fer els primers canvis del partit. Uns dies després davant el Betis, deu minuts després de la represa va efectuar un doble canvi. I la passada jornada, va efectuar una substitució abans del minut 70.