La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia: “Ara mateix estic centrat en acabar bé la temporada”
,

Javi Gracia: “Ara mateix estic centrat en acabar bé la temporada”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València CF, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Cadis. El tècnic navarrés ha repasat l’actualitat valencianista i està centrat en l’objectiu d’intentar guanyar dos partits consecutius per privera vegada esta temporada.

Hem tingut temps per a assaborir victòria a casa i veure la fortalesa de casa, però ara arriba moment d’encadenar dues victòries i guanyar fora de casa. Hem tingut temps encara que absències internacionals, però estos han tingut experiències bones, menys Cillessen. Anem preparats.

L’intent de millorar aquest final de temporada naix de la professionalitat de cadascun. La resta serà conseqüència. L’econòmic és important, però això serà conseqüència d’haver volgut millorar esportivament. No ens mou l’econòmic.

La lesió de Cillessen no és tan greu com per a pensar que ho perdem tota la temporada. No estic especialment preocupat. Estic tranquil amb els altres dos porters.

Ara mateix estic centrat en acabar bé la temporada. No em penedisc de res del que fet tal dit tal fet en este club. Cada cosa ha estat molt justificada.

Els ulls els tinc oberts des del primer dia una altra cosa és que el que jo veig agrade més o menys a altres persones. Jo entenc que on juga Cutrone és on més competència hi ha amb Maxi, Guedes, Kangin i Gameiro. El repartiment de minuts és el que és i no és fàcil jugar.

Tots els davanters porten més minuts que l’any passat. Kangin o Manu ja han doblegat els seus minuts de l’any passat. Jo valore a Cutrone i tant de bo faça gols amb nosaltres. Valore molt el seu treball.

No sé que oferirà el futur ni les actituds del club o president. Sé que la meua intenció és acabar la temporada i m’agradaria complir el meu contracte però el que passarà no ho sabem.

Quan em pregunteu les meues intencions jo dic que tinc un altre any de contracte i que he de complir-ho. No hi ha més que això i respecte les opinions i res més. Com a treballador del club tinc un contracte i he de complir-lo.

M’hauria agradat parlar del partit davant el Cadis que no hem parlat res del Cadis.