La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume estudia les ofertes per eixir del VCF
,

Jaume estudia les ofertes per eixir del VCF

COMPARTIR

728-90

L’ ‘overbooking’ actual que existeix a les porteries de Mestalla, obliga a alguns dels seus integrants a buscar els minuts que enguany pareixen prou complicades amb 4 porters aptes per a Nuno. El que més paperetes té per fer les maletes e eixir a provar fortuna lluny de Mestalla és, Jaume Domènech.

L’aterratge de Maty Ryan al VCF fa que Jaume haja de buscar propostes on poder competir. El VCF Mestalla ja té porter i esta pròxima temporada el seu amo ja no serà el d’Almenara, sinó que serà Sivera l’encarregat de defensar les xarxes del filial valencianista.

Tot i que Jaume comptava amb la confiança de Nuno per treballar junt al primer equip, el seu nou roll pareix quedar-se curt per al ‘gat d’Almenara’ que junt als seus agents ja escolten ofertes de primera i segona divisió. El VCF interessat en el seu futur preferiria una cessió o la possibilitat

Tot i que Jaume és qui es troba a la primera posició per eixir del VCF, Yoel també podria ser un jugador per el qual l’entitat blanquinegra escoltaria propostes donada la escassa confiança de Nuno en el gallec. Possibilitat complicada, ja que ha sigut este estiu quan els blanquinegres han pagat per el de Vigo el traspàs estipulat a la cessió de la temporada passada.

Deixa una Resposta

avatar
  Subscribe  
Notify of