La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume: “Estem molt il·lusionats amb esta Copa”
,

Jaume: “Estem molt il·lusionats amb esta Copa”

El porter d'Almenara tornarà a ser titular en la Copa
COMPARTIR
330-120

Demà, el València CF torna al Molinón, un escenari que va marcar un abans i un després per a Jaume Doménech. Només amb recordar la seua actuació és difícil no emocionar-se. Aquell 12 de setembre de 2015 va ser el seu debut amb el primer equip, va tindre una actuació memorable multiplicant-se per a deixar la seua porteria a zero i es va aconseguir el triomf amb un gol d’Alcácer en l’últim minut. En acabar va alçar la seua mirada al cel i en el seu interior li va dedicar el moment al seu iaio, la persona que sempre va confiar en ell a la recerca del somni que va aconseguir.

Què va significar aquell dia per a vosté?

Una gran recompensa a tota una vida dedicada a eie moment, tota la vida m’he esforçat i he treballat per a viure un moment com eixe, debutar amb la camiseta del València CF, tindre un partit en el qual tot em va eixir perfecte i veure com marcàvem el gol de la victòria en l’últim minut, tenint el reconeixement de tot l’equip, de l’entrenador, del meu entrenador de porters… la presentació davant una afició com la del València CF, fer-ho d’eixa manera significa molt, una alegria immensa.

Té algun record especial d’aquell partit enfront del Sporting?

Sí, la camiseta i els guants.

Al final del partit hi ha una imatge seua cridant i després li va dedicar al seu iaio el moment del debut, què era ell per a vosté?

Sempre em recorde d’ell quan entre al camp, ha sigut un suport molt gran per a mi, tant per a la vida com per a la meua carrera, sempre em va inculcar uns valors que m’han fet ser la persona que sóc hui dia, li dec molt. Quan va acabar el partit va ser un alliberament haver aconseguit eixe xicotet objectiu, em va vindre ell al cap i li vaig dedicar tot, com encara faig hui en dia. Va ser una llàstima que no em poguera veure, perquè en els pitjors moments va estar donant-me suport i dient-me que estiguera tranquil i continuara treballant perquè ho aconseguiria. Era una persona molt important per a mi.

Ha tornat a veure el partit?

No ho he tornat a veure, vull trobar el moment especial o un dia de parar-me, veure’l i dir: ací va ser on va començar a tot. Però ara el meu objectiu és mirar cap avant, afermar-me i ser millor porter cada dia, i aconseguir molts objectius que encara em queden per complir. Sóc una persona molt ambiciosa, molt lluitadora i encara hi ha molts objectius que queden per complir tant a nivell grupal com individual.

És la seua quarta temporada en el primer equip, en quin ha canviat Jaume d’aquell moment?

Crec que sóc una persona amb molta més experiència, puc ajudar els jugadors que arriben al València CF o als més joves a explicar-los el que és este club, la gran responsabilitat que tens quan et poses esta camiseta. A nivell personal pense que sóc un porter més experimentat, he millorat en tots els aspectes del joc.

Ara torna la Copa del Rei, una competició il·lusionant.

Totalment, és un torneig al qual li prestem tota l’atenció i il·lusió del món com es va veure l’any passat quan ens quedàrem a un pas de la final, i enguany no serà menys. Estem molt il·lusionats i tenim ganes per a il·lusionar-nos al costat de l’afició i poder anar passant eliminatòries, però sempre amb humilitat i jugant cada partit al cent per cent perquè no hi ha marge d’error.

A pesar que és un rival de Segona Divisió, l’equip no es fiarà per a res i serà una eliminatòria complicada.

És un equip històric, complicat, juguem allí primer i és un estadi molt difícil, sabem de les seues dificultats del Molinón, i prepararem el partit amb tota la concentració i tota la importància que requereix.

En este 2019 és un any important per al Club, el del Centenari, com el viu sent un dels protagonistes?

Imagina’t la responsabilitat que sents en una temporada en la qual el teu equip amb el qual somiaves estar de xicotet, sent valencià, capità i un dels futbolistes que més porta en la plantilla… per a mi és una cosa molt bonica, emocionant i grat. Esta responsabilitat m’agrada, és important, també és una cosa preciosa poder formar part de la història d’este València CF, ho afronte amb la responsabilitat de canviar la dinàmica que tenim, millorar els resultats i poder brindar-li una bona temporada a esta afició que tant s’ho mereix. Comencem l’any amb il·lusió, encara que vam perdre a Vitòria, però estem amb les piles carregues i il·lusió de fer una segona part de la temporada bona amb la qual avançar en les tres competicions.